21.8 C
Prienai
2024 / 05 / 17

Astrologinė prognozė balandžio 9-ajai, antradieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Tikriausiai būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimų, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Tuo tikslu nusimato ir naudingi, ir nenaudingi susitikimai. Bet koks nesaikingumas atneš pasekmių.

- Reklama -

JAUTIS. Regis, ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sutartimis. Nenuleiskite rankų. Pamažu įveiksite kilusius sunkumus, nes jie laikini.

DVYNIAI. Šiandien bus nelengva. Gali suerzinti nemalonus įvykis arba gandai, intrigos. Popiet pasijusite be naudos nusiplūkę. Vakare šiek tiek intriguos menas, muzika, o galbūt – atskleistos svetimos paslaptys.

VĖŽYS. Nuo pat ryto teks griebtis rimtų darbų. Popiet būsite nusiteikę bendrauti. Tikėtini susitikimai su bendraminčiais, draugais. Jeigu tikitės, kad jie su jumis kažkuo pasidalins, bus naudingi, galite kiek nusivilti.

LIŪTAS. Rezultatyvūs turėtų būti susitikimai su įtakingais veikėjais, valdininkais, užsieniečiais. Galbūt dalyvausite konferencijoje arba tvarkysite reikalus susijusius su tarptautinias projektais, kultūra, mokslu. Nerimą kels konkurentai ir didelės išlaidos.

MERGELĖ. Ši diena jus panardins į nekasdieniškus reikalus. Jusite nemažą įtampą dėl įgūdžių stokos, aršios konkurencijos ir pan. Kita vertus, galimi dėmesio verti pasiūlymai, susitarimai.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Šiandien neišvengsite susitikimų, rimtų dalykinių ir nelabai rimtų tarpasmeninių pokalbių. Jeigu dalyvausite darbo pokalbyje, konkurse ar pan, susidursite su griežtu vertinimu, dideliais reikalavimais.

SKORPIONAS. Ši diena bus ne itin maloni dėl įtampos bendraujant, tariantis, derantis. Kita vertus, ši patirtis padės kitaip pažvelgti į kai kurias problemas bei įvertinti asmeninius prioritetus.  

ŠAULYS. Iš ryto visus reikalus gali užgožti vaikų poreikiai. Jeigu tai nėra aktualu, tai padidėjęs aplinkinių dėmesys sužadins paskatą labiau rūpintis išvaizda, sveikata, higiena. Galbūt apsilankysite sporto komplekse, grožio salone.

OŽIARAGIS. Kur bebūtumėte, darbe ar namuose, nesėdėsite rankų sudėję. Atsargiai elkitės su ugnimi, technika. Vakare galima tikėtis pramogos, tačiau ji nemažai kainuos.

VANDENIS. Iš pat ryto imkitės reikalų, kuriems reikalingas didesnis komunikabilumas, mobilumas, gebėjimas greitai reaguoti į informaciją. Popiet sulėtėsite ir jūsų galvoje suksis tik asmeniniai reikalai, artimųjų poreikiai.

ŽUVYS. Užplūs informacijos lavina, kurią svarbu greitai apdoroti. Jausite vidinį arba išorinį spaudimą iš peties pasidarbuoti. Artimam žmogui gali prireikti jūsų paramos. Neatsukite nugaros.

Geros dienos!

TOP naujienos

Dėl lėšų švaistymo teisėsaugos akiratyje atsidūrė dar keturios šalies savivaldybės

Dėl galimo piktnaudžiavimo skiriant išmokas savivaldybių tarybų nariams Panevėžio miesto bei Telšių, Radviliškio ir Joniškio rajonų savivaldybėse šią savaitę pradėti dar keturi ikiteisminiai tyrimai...

Kiek kišenpinigių duoti vaikams ir kaip jiems padėti suprasti pinigų vertę?

Įsibėgėjant mokslo metams tėvai susiduria su klausimu – kiek kišenpinigių duoti vaikui ir kaip jį išmokyti juos valdyti? Bene svarbiausiais vaidmuo formuojant vaikų finansinį...

Neįsivaizduojantiems dienos be kiaušinių: kuo susijęs gyvūno stresas ir produkto kokybė?

Kiaušiniai – vienas dažniausiai vartojimų baltymų šaltinių. Anot vieno Lietuvoje veikiančio prekybos tinklo sveikatai palankios mitybos konsultantės, gydytojos dietologės dr. Editos Gavelienės, kiaušiniai turėtų...

Kurjere beveik pusantrų metų dirbanti Laura: šį darbą gali dirbti ir vyrai, ir moterys

Kiekvieną dieną Lietuvos miestuose kursuoja šimtai kurjerių, pristatančių gyventojų užsakytas siuntas, o lapkričio 18 -ąją kurjeriai švenčia kurjerių dieną. Tai tradicija, kurios tikslas pagerbti...

Horoskopai gegužės 27 dienai

0
AVINASTik jūs pats geriausiai žinote, ko jums dabar reikia, tad neleiskite, kad kitų žmonių nuomonė darytų įtaką jūsų sprendimams. Finansiniai reikalai vėl neduos ramybės. Vakarą pasistenkite praleisti be didelių piniginių išlaidų. JAUTISGali tekti bendrauti su...

Naujųjų metų stalas Europos virtuvėse

0
Gruodžio šventinį maratoną jau tuoj užbaigsime Naujųjų metų pasitikimu. Tiek Lietuvoje, tiek kitose Europos šalyse valgiai, patiekiami jų išvakarėse, dažnai yra senas tradicijas menantys bei tam tikrą ritualinę reikšmę turintys patiekalai. Naujųjų metų vakaro...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS