20.2 C
Prienai
2024 / 04 / 29

Horoskopai kovo 25 dienai

Ar jau skaitėte?

AVINAS
Gerai pasvarstykite, ar verta dalyvauti artėjančiame renginyje. Bėdos dėl to neturėsite, bet naudos – taip pat. Būtų gerai užsiimti tik tokia veikla, kurią galite pats kontroliuoti.

- Reklama -

JAUTIS
Šiandien užsiimkite tik prasmingais darbais, aiškiai įsivaizduodamas siekiamą rezultatą. Na, o jei tektų pralaimėti – pasistenkite pralaimėti gražiai. Apskritai žvaigždės jums pranašauja aktyvią visuomeninę veiklą ar šiaip intensyvų bendravimą.

DVYNIAI
Saugokitės pasitikėjimą keliančio nepažįstamojo, nepasiduokite viliojančioms, bet iš tiesų labai rizikingoms pagundoms. Pats laikas pasirūpinti savo sveikata. Dar ne vėlu įgyvendinti vis atidėliojamus gerus ketinimus.

VĖŽYS
Nedvejodamas sakykite, ką turite pasakyti. Nelaukite, kol jūsų paklaus. Labai svarbu, kad kai kuriuose dalykuose pagaliau įsiviešpatautų aiškumas.

LIŪTAS
Jūsų galvoje sukasi tiek visokiausių sumanymų, kad jums ima trūkti šiuo metu labai reikalingo atidumo. Rankos nebespėja paskui mintis. Neprivelkite klaidų! Šiandien emocijos – blogas patarėjas.

MERGELĖ
Apie ramybę šiandien nė nesvajokite – kiekvienas ieškos kontakto su jumis. Jei nuspręsite apskritai leistis į kalbas, gilinkitės, kol suvoksite smulkiausią detalę, ir tik tada priimkite sprendimus.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS
Pagaliau išsipildys jūsų slaptas noras. Be to, dar ir finansinė padėtis gali pasitaisyti. Eksperimentuokite, jei manote esąs pakankamai išmintingas, kad suvoktumėte ribas, kurių iš tiesų negalima peržengti.

SKORPIONAS
Šiandien užsiimsite kaip lavina užplūdusiais kasdieniniais darbais, o juos dirbdamas sužinosite įdomių dalykų. Kuo daugiau sužinosite, tuo labiau stebėsitės, kiek daug dar nežinote.

ŠAULYS
Pabuskite! Jei šiandien sugebėsite galvoti ir veikti iš tiesų greitai, vakare jau galėsite džiaugtis ypatingu laimėjimu. Vyresniųjų patarimo atidžiai išklausykite, bet neįsipareigokite būtinai juo sekti.

OŽIARAGIS
Jei tikitės šiandien bent ką nuveikti, teks eiti į kompromisus. Savo planus ir norus nuolat derinkite su suinteresuotais žmonėmis. Venkite atvirų konfliktų. Labai praverstų blaivus ir kritiškas požiūris į dalykus, į kuriuos dar vakar būtumėt reagavęs itin emocingai.

VANDENIS
Jokio skirtumo, kokiais darbais šiandien užsiimsite – ar ypatingais, ar kasdieniais – visur nesiseks. Jei neįmanoma gauti didelio, mokėkite pasitenkinti mažu. Svarbu išgyventi iki geresnių dienų.

ŽUVYS
Šiandien pagaliau turite ryžtis pasukti nauja kryptimi. Turėkite drąsos visiems pasakyti apie tai iš anksto – taip lyg ir atkirsite sau pasitraukimo kelius. Veikite apgalvotai, neskubėdamas, tausokite jėgas.

Tai yra bendro pobūdžio informacija, bet galite užsisakyti tik JUMS pritaikytą Asmeninį Horoskopą!

Horoskopai.lt

TOP naujienos

Šiandien daug kur trumpi lietūs ir oro temperatūra 22–27 laipsniai

Šiandien daug kur, daugiausia Vakarų Lietuvoje, trumpi lietūs, vietomis su perkūnija. Vėjas pietinių krypčių, 5–10 m/s, per perkūniją kai kur gūsiai 15 m/s. Aukščiausia...

Kaip vaikus išmokyti, kad pinigai nėra begaliniai?

Psichologinės sveikatos specialistai pastebi, kad dažnai vaikai įsivaizduoja, kad pinigai gaminami neribotai, ypatingai dabar, kai pinigai laikomi elektronine forma ir juos galima nevaržomai leisti....

Morkos – ne tik sriuboms ar troškiniams: pasigaminkite kvapnų pyragą su kokosų miltais

Morkos – nebrangi daržovė, kurią prekybos centruose galima rasti ištisus metus. Anot mažmeninės prekybos tinklo „Rimi“ vaisių ir daržovių pirkimų direktorės Olgos Suchočevos, kokybiškų...

Hormonai ir miegas – kas vyksta naktį su mūsų kūnu?

Žmogus vidutiniškai pramiega apie trečdalį viso savo gyvenimo. Tokia statistika verčia pasvarstyti – kiek būtų galima nuveikti, jei nereikėtų miegoti? Visgi, moksliniai tyrimai rodo,...

3 idėjos, kaip pagaminti dovaną iš turtus ir sėkmę pranašaujančių riešutų

0
Nuo seniausių laikų žiemos šventės suburdavo artimuosius, o pagrindiniu akcentu, žinoma, tapdavo – dėmesys vieni kitiems ir dovanos, kurioms ypatingą aurą suteikdavo pagamintų rankdarbių ar skanėstų simbolika. Vienu pagrindinių simbolių, norint palinkėti turtų, sėkmės...

Fejerverkai ir nuotolinės šventės: kaip išskirtiniu šventiniu laikotarpiu nepakenkti klausai?

0
Nors 2020-ųjų kalėdiniai susitikimai bus visai kitokie ir kelsis į nuotolinę erdvę, be didesnio nei įprasta kasdien šurmulio greičiausiai neapsieis dauguma. Ką jau kalbėti apie Naujųjų metų fejerverkus. Todėl klausos centrai „Audiomedika“ ir „Klausos...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS