10.2 C
Prienai
2024 / 10 / 06

Horoskopas sausio 13 dienai

Ar jau skaitėte?

AVINAS
Šiandien jūsų laukia kupina įvykių diena. Daug bendrausite, ginčysitės, bandysite apginti savo pasaulėžiūrą. Gausite, ko jums reikia, bet nebūtinai tai, ko norite.

- Reklama -

JAUTIS
Jūs nusiteikęs ryžtingai ir pasirengęs dirbti tiek, kad kuo greičiau galėtumėt džiaugtis rezultatais. Veikiausiai jūsų pastangos atsipirks.

DVYNIAI
Galimos netikėtos kliūtys, ypač verslo reikaluose. Turėsite pademonstruoti visą savo lankstumą ir apsukrumą, kad išvengtumėte vilkduobių ir išsaugotumėte savo gerą vardą.

VĖŽYS
Būtų neteisinga nuolat rūpintis tik savo sėkme. Jūs dirbate su kitais žmonėmis, todėl jų laimėjimai gali turėti teigiamos įtakos ir jūsų darbams. Bent jau sąmoningai nekaskite duobės kitam.

LIŪTAS
Pasiduokite šiandien likimui – nekovokite, nemaištaukite. Geriausiai būtų apskritai niekur nesikišti. Pasyvus bendravimas atneš jums mažiausiai nuostolių, o geriausia būtų apskritai dieną praleisti kuo toliau nuo žmonių ir reikalų.

MERGELĖ
Jums reikėtų išsiaiškinti santykius su artimaisiais. Nesutarimai šeimoje guli akmeniu jums ant krūtinės. Nors ir gali pavykti kai ką užglaistyti, puikių santykių artimiausiomis dienomis dar nesitikėkite.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS
Šiandien reikalai klostysis taip, kad būsite priverstas pagalvoti apie gyvenimo prasmę. Kartu įgysite naujos patirties ir naudingų žinių.

SKORPIONAS
Tvirtas tikėjimas savo jėgomis labai padės svarbaus dalykinio pokalbio metu. Būsite gan ekscentriškas ir originalus. Tai turėtų padaryti reikiamą įspūdį. Galimas romanas su intelektualiai lygiaverčiu partneriu.

ŠAULYS
Šiandieniniai įvykiai privers jus visiškai kitaip pažvelgti į dalykus, į kuriuos ligšiol žiūrėjote labai skeptiškai. Veikiausiai turėsite nemenkų ir neišvengiamų piniginių išlaidų.

OŽIARAGIS
Išnaudokite šiandien laiką tam, kad pagilintumėte savo profesines žinias ir dėl to lengviau susidorotumėte su jums skirtu darbu. Tai bus daug protingiau nei ieškoti priežasčių išsisukti.

VANDENIS
Nesitikėkite stebuklo, jei aktyviai nesieksite pažangos ir nejudėsite į priekį. Kol situacija nepagerės, visos jūsų viltys bus nieko vertos. Vakare būtų ne pro šalį padaryti generalinę tvarką bent viename namų kampe.

ŽUVYS
Dar ir dar kartą viską apgalvokite – per daug nebus. Kitaip jūs visiškai be naudos švaistysite savo laiką ir energiją. Jei esate tikras, kad visi aplink klysta, o jūs vienas esate teisus – nesivaržykite apie tai pasakyti garsiai.

Horoskopai.lt

TOP naujienos

Šiandien vietomis trumpas, daugiausia nedidelis lietus

Artimiausiomis dienomis orus lems žemesnio slėgio laukas. Artėja senovės lietuvių meilės šventė: pagrindinė tradicija – šokiai ir erotika Šiandien vietomis trumpas, daugiausia nedidelis lietus. Vėjas pietvakarių,...

Tulpės pradžiugins akimirksniu, bet gali greitai ir nuleisti galvas: kodėl negalima merkti jų prie vaisių dubens ir kiti žinovės patarimai

Valentino diena jau čia pat – ką rinksitės dovanoti mylimiausiems? Rožės – metų metais neblėstanti klasika, narcizai žavi žaismingumu, o spalvingos tulpės džiugina tiek...

Horoskopai sausio 3 dienai

AVINASIšnaudokite dieną, kad užpildytumėte žinių spragas. Kitaip galite patekti į stresinę situaciją. Laikas palankus užsiimti protiniu darbu. Geras SUDOKU, čempionatas čia » JAUTISŠiandien nuolat konfliktuosite su...

Patarimai, kaip užsiregistruoti ten, kur eilė pas gydytoją trumpesnė

Ilgos eilės pas gydytojus specialistus – opi šių dienų problema. Vis dėlto ligonių kasų gaunami gyventojų paklausimai dėl eilių taip pat rodo, kad neišnaudojame...

„Iki“ kerpa kainas: jei kitur bus pigiau, svarbiausių produktų kainas sumažins nedelsiant

0
Nuo šiol pasirinkti maisto prekių parduotuvę bus lengviau ir paprasčiau. Prekybos tinklas „Iki“ pristato naują pirkėjų pinigus taupančią iniciatyvą – „Kerpame kainas“: reguliariai tikrins svarbiausių produktų kainas, o jei kitose parduotuvėse ras pigiau, kainą...

Mokslininkai kritikuoja Vyriausybės planą, skirtą padėti nuo COVID nukentėsiantiems gyventojams

0
Vyriausybei vakar paskelbus pagalbos paketą gyventojams, nevyriausybininkai ir mokslininkai abejoja jo veiksmingumu. Nors dalis priemonių - reikalingos, tačiau abejonių kelia 200 milijonų, numatytų kaip vienkartinės išmokos pensininkams.   „Pensijos yra itin mažos ir jas būtina didinti,...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS